زیرکی یا درایت؟
#به _قلم_خودم
#روز مرگی
حضرت علی علیهالسلام در فرازی زیبا میفرمایند: که در حوادث روزگار مانند شتر دوساله ای باش که نه امکان دوشیدن شیرش باشد و نه امکان سوارشدن بر پشتش.
واقعا کمی تفکر در کلام زیبای امام،ما را به راه اصلی می کشاند.
چرا دهه هشتادی ها ،چرا نودی ها؟؟
چون به دلیل فضای مجازی و اخبار متفاوت و راست و دروغ که به خوردشان داده شده،هیچ درک درستی از حوادث ندارند و دراین میان کفتارها و لاشخورها به دنبال بهره جویی از لقمهء چرب و آماده و بی دردسر هستند.
با شرکت در طرح زیبای سلونی که به آشنا کردن مخاطب با کتاب نهجالبلاغه و زندگی و اندیشهء باب علم،حضرت علی علیه السلام، پرداخته؛زیبایی و جاری بودن کلام امام برایم روشن شده.
ای کاش بتوان از این دست مباحث که مطمئنا به مذاق اهل جوان خوش می آید، بیشتر در سطح مدارس و پایه های درسی بچه ها با همین روان بودن دروس که اساتید بیان میکنند ،استفاده کرد و نتایج آن در سالهای بعد مشاهده شود.
همانطوری که لاشخورها از چند سال پیش به شستشوی ذهنی نسل پویا پرداخته و ما غافل بودیم .
آب در کوزه و ما تشنه لبان،گرد جهان می گردیم.
کتاب مهمی که اقتصاد،سیاست، روان شناسی و….تمام مسائل مبتلا به جامعه را در خود نهفته دارد،پنهان مانده وآنچه هیچ محتوا و فایده ای ندارد در نما افتاده.
البته کم کاری امثال خودم هم میتواند مزید بر علت باشد. حضرت علی علیه السلام در کلامی گهربار می فرماید:
مَنْ عَرَفَ مِنْ اَخیهِ وَثیقَه دینٍ و سَدادَ طَریقٍ، فَلایسْمَعَنَّ فیهِ اَقاویلَ الرِّجالِ
کسی که از برادر دینی اش، دین داری و درستی را بشناسد، پس دیگر به سخنان این و آن درباره او گوش فرا ندهد.
پس به امید روزی که دین داری و درستی سر لوحهء تمام اقشار جامعه باشد تا هیچ گرگی جرات چنگ اندازی به چهره های معصوم و نو اندیش جامعه را نداشته باشد.